Volledig scherm
Gezin rijdt zich vast in Loonse en Drunense duinen © Twitter/Wijkagenten Waalwijk-Zuid/Sprang-Capelle

Gezin raakt verdwaald in Loonse en Drunense duinen en staat twee uur uur lang vast in de modder

LOON OP ZAND - Een gezin met twee jonge kinderen van 2 en 14 jaar oud is in de nacht van maandag op dinsdag verdwaald geraakt in de Loonse en Drunense duinen. 

Het gezin had zich met de auto midden in de duinen vastgereden in de modder en stond daar zeker 2,5 uur. De politie heeft ze uiteindelijk uit hun benarde positie weten te bevrijden.

 1. A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken
  Update

  A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken

  WASPIK - De A59 tussen Waalwijk en knooppunt Hooipolder is vrijdagavond dicht na een ernstig ongeluk. Daarbij zijn in totaal vier gewonden gevallen. Een auto en een busje botsten tegen elkaar waarbij drie personen in de auto gewond raakten. In de tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval in de kijkersfile waarbij nog een gewonde viel, volgens de politie. Naar verwachting is de snelweg tussen Waalwijk en Hooipolder vanavond rond 23 uur weer vrij, zo meldt de ANWB.
 2. Geen uitzondering voor gasloos bouwen in Elshout
  PREMIUM

  Geen uitzonde­ring voor gasloos bouwen in Elshout

  ELSHOUT - Drie toekomstige bewoners van nieuwbouwwijk De Gorsen in Elshout vangen bot met hun verzoek om hun woning tóch te mogen aansluiten op het gas. De gemeente Heusden honoreert niet hun verzoek om een uitzondering te maken op de Gaswet. Alleen als er ‘zwaarwegende redenen van algemeen belang’ zijn die het strikt noodzakelijk maken om huizen op gas aan te sluiten, kan de gemeente van de regels afwijken. En die redenen ziet Heusden niet.