Volledig scherm
© Airpro Waalwijk

Groot, groter, grootst?

WAALWIJK - Tot voor kort was het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk dé blikvanger op bedrijventerrein Haven Acht. Inmiddels neemt het nieuwe bedrijfspand van Magna Tyres Group die honneurs waar. Amper vier maanden na het leggen van de eerste steen staat er direct langs de A59 een pand dat bol.com bijna doet vergeten. 

De foto van alle nieuwbouwwerken op het bedrijventerrein doet denken aan een wedstrijdje groot, groter, grootst. Maar het is het perspectief dat de voorbijganger in de maling neemt. De panden van bol.com (lage pand met blauwe streep achterin) en Magna Tyres (grote pand voorop) zijn precies even groot; 51.000 vierkante meter om precies te zijn, aldus de gemeentelijke administratie. Het pand in het midden is 33.000 vierkante meter. Het tweede (hogere blauwe) magazijn van bol.com in aanbouw is met 52.000 vierkante meter het grootst van allemaal. 

  1. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

    Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?