Ex-wethouder Kees van Bokhoven (derde van links) bouwt, samen met anderen zijn eigen huis in de Pastoor Becxstraat in Nieuwkuijk. Tweede van links zoon Dirk. Van Bokhoven: ,,Hij vroeg ons een tijdje terug wanneer wij eens op onszelf gingen wonen..."
Volledig scherm
PREMIUM
Ex-wethouder Kees van Bokhoven (derde van links) bouwt, samen met anderen zijn eigen huis in de Pastoor Becxstraat in Nieuwkuijk. Tweede van links zoon Dirk. Van Bokhoven: ,,Hij vroeg ons een tijdje terug wanneer wij eens op onszelf gingen wonen..." © copyright Marc Bolsius

‘Het mooiste is als mopperaars zeggen, ‘goed gedaan Kees’

VLIJMEN/NIEUWKUIJK - Twaalf jaar lang was er de dagelijkse gang naar het gemeentehuis in Vlijmen. Nu gaat hij bijna dagelijks naar een ander huis: z’n woning in aanbouw in Nieuwkuijk.

  1. 80-jarige Janny heeft slapeloze nachten na val over stoeptegel: ‘Wat moet ik met al die vragen?’
    PREMIUM

    80-jarige Janny heeft slapeloze nachten na val over stoeptegel: ‘Wat moet ik met al die vragen?’

    VLIJMEN - Van de verwondingen aan haar gezicht en handen is niks meer te zien. Toch heeft Janny Meeuwsen (80) nog bijna dagelijks last van haar val op straat. Wat vooral voor onrust zorgt: de vragen van de verzekeraar waar ze zich geen raad mee weet én de gemeente die niet gelijk erkent verantwoordelijk te zijn voor de stoeptegel die te hoog lag. Maar hoe hoog lag die eigenlijk?