De nieuwe verkeerssituatie in de Baardwijkse Overlaat tussen Waalwijk en Drunen, als de GOL plannen worden uitgevoerd. Rechtsonder nog een deel van Waalwijk, rechtsboven de kern Drunen. In het midden van de foto de A59, met links de nieuwe wegenstructuur voor onder meer Haven 8. Ook rechts naast de A59 een deel van de nieuwe wegenstructuur, zoals opgenomen in de GOL. De grond die voor de werkzaamheden moet worden afgegraven en Heusden elders wil hergebruiken,  is vervuild. Onduidelijk is nog in welke mate.
Volledig scherm
De nieuwe verkeerssituatie in de Baardwijkse Overlaat tussen Waalwijk en Drunen, als de GOL plannen worden uitgevoerd. Rechtsonder nog een deel van Waalwijk, rechtsboven de kern Drunen. In het midden van de foto de A59, met links de nieuwe wegenstructuur voor onder meer Haven 8. Ook rechts naast de A59 een deel van de nieuwe wegenstructuur, zoals opgenomen in de GOL. De grond die voor de werkzaamheden moet worden afgegraven en Heusden elders wil hergebruiken, is vervuild. Onduidelijk is nog in welke mate. © provincie Brabant

Heusden wil vervuilde grond kunnen gebruiken onder nieuwe wegen GOL

VLIJMEN - Heusden heeft zichzelf de mogelijkheid gegeven vervuilde grond te gebruiken bij de aanleg van nieuwe (rand)wegen voor de GOL. Dat stuit op verzet van Behoud buurtschap de Melie in Vlijmen, die vindt dat het besluit ‘aan alle kanten rammelt’.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?