Op een waterveld rolt de bal anders, dus moeten de spelers zich ook aanpassen. Daarom is het belangrijk veel te oefenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op een waterveld rolt de bal anders, dus moeten de spelers zich ook aanpassen. Daarom is het belangrijk veel te oefenen. © pix4profs/Else Loof

Hockeyclubs krijgen vurig gewenst waterveld; kosten zo'n 1,3 miljoen euro

VLIJMEN/DRUNEN - De hockeyclubs in Drunen en Vlijmen krijgen beide een gloednieuw waterveld. De gemeente betaalt de kosten, zo'n 1,3 miljoen euro. Daarnaast neemt Heusden ook alle andere velden van de clubs over, plus het onderhoud.

De hoofdvelden van beide hockeyverenigingen zijn nu nog zandvelden, in eigendom van Heusden. De velden zijn alle twee dringend toe aan vervanging. Door te kiezen voor watervelden gaat een grote wens van de clubs in vervulling.

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd omdat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus 's avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.