De Midden-Brabantweg werd in 2014 en 2015 fors aangepakt. De verkeerslichten en lastige kruisingen verdwenen, er kwamen viaducten en rotondes.
Volledig scherm
PREMIUM
De Midden-Brabantweg werd in 2014 en 2015 fors aangepakt. De verkeerslichten en lastige kruisingen verdwenen, er kwamen viaducten en rotondes. © John Schouten / PVE

Hoe de ader door Hart van Brabant voortaan niet meer dichtslibt: populaire N261 kan drukte aan

WAALWIJK/TILBURG - Het wordt steeds drukker op de Midden-Brabantweg (N261) tussen Tilburg en Waalwijk. Toch lijkt de tijd van de beruchte ‘Efteling-files’ voorbij. Het is provincie en gemeenten veel waard dat deze ader door het Hart van Brabant niet dichtslibt.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.