Volledig scherm
PREMIUM
Jos Rutters is geen verzamelaar die per se alles van Queen wil hebben, maar wat hij heeft is veel en uniek. © Marcel Donks

Hoe goed Queen is, weet fan Jos Rutters uit Waspik al láng: ‘De band heeft me nog nooit teleurgesteld’

WASPIK - Mams verfoeide de muziek die door het tienerkamertje van zoonlief galmde. Maar Jos Rutters volhardde in zijn liefde voor Queen. Die deelt hij inmiddels met zijn gezin. Ga maar eens kijken, daar in Waspik.

Hij heeft zijn Queen-spullen uitgestald in zijn woonkamer in Waspik. En die collectie oogt imposant. Jos Rutters (58) is ontegenzeggelijk een fan. En niet pas sinds de Britse rockband dankzij de film Bohemian Rhapsody weer vol in het licht staat.

  1. Opgravingen rond De Burcht leveren nieuwe inzichten op

    Opgravin­gen rond De Burcht leveren nieuwe inzichten op

    WERKENDAM - Nieuwe archeologische onderzoeken in gebied De Burcht in Werkendam hebben nieuwe feiten naar boven gebracht over de geschiedenis van het dorp Zo blijkt de hoofdburcht meer naar het westen te hebben gelegen, op de plaats waar al in 2006 muurwerken werden aangetroffen. De oorspronkelijk vroeg veertiende eeuwse bebouwing moet zelfs nog meer naar het (zuid)westen gezocht worden, laat de gemeente Altena weten. Na de zomer komt het definitieve rapport naar buiten.