Volledig scherm
PREMIUM
RKC en Go Ahead Eagles spelen zaterdag in Waalwijk de eerste wedstrijd om promotie naar de eredivisie. Er was donderdagmorgen al flinke belangstelling voor een kaartje. © RKC Waalwijk

In de rij voor een kaartje: RKC mikt op vol stadion in strijd om promotie

WAALWIJK - De spanning stijgt. Speelt RKC Waalwijk volgend seizoen in de eredivisie? De club rekent zaterdag op een vol stadion voor de kraker tegen Go Ahead Eagles.

Wat een weelde voor de fanatieke RKC-supporters. Na sportief magere jaren staat de club nu positief in de schijnwerpers. De Waalwijkse ploeg is dichtbij promotie naar de eredivisie. ,,Ik merk dat de belangstelling voor onze club nu snel toeneemt”, aldus voorzitter Adrie Buijs van Supportersvereniging RKC. ,Dat is toch prachtig.”

  1. LIVE | Maarten begint aan de laatste 10 kilometer van Elfstedenzwemtocht

    LIVE | Maarten begint aan de laatste 10 kilometer van Elfsteden­zwem­tocht

    Maarten van der Weijdens tweede Elfstedenzwemtocht zit er 'bijna’ op. Nadat de Olympisch zwemmer vrijdagavond vertrok vanuit het Friese Leeuwarden is hij, na te zijn gekeerd in Dokkum, nu via Burdaard en Barthlehiem op weg naar de finish. Maarten wordt tegen half zeven op de meet verwacht. Hoe vergaat het hem onderweg? We houden het hier live voor je bij, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke.