Volledig scherm
Egbert Lichtenberg met zijn vrouw. © Ricardo Smit

Inwoners Altena kunnen meeloten om nieuwe burgemeester te ontmoeten

Het wordt 9 december een lange zit voor de kersverse burgemeester van Altena. Voordat Egbert Lichtenberg die avond officieel wordt geïnstalleerd, kunnen inwoners 's middags in Het Brabantse Land in Giessen al kennismaken met de 52-jarige Papendrechter.

Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Een belangrijk onderdeel is de toesprakenronde, waarbij 21 inwoners van Altena, uit elke kern één, de nieuwe burgemeester om beurten mogen vertellen wat er nou zo leuk is aan hun dorp.

Loten

Inwoners die het leuk vinden daarbij aanwezig te zijn en graag horen wat hun dorpsgenoten Lichtenberg te vertellen hebben, zijn ook welkom in het partycentrum in Giessen. Zij kunnen mailen of bellen met 0183-516210 of 0183-516206 . Uit de aanmeldingen loot de gemeente Altena drie inwoners per kern die het programma kunnen bijwonen.

De officiële installatie van CDA-er Lichtenberg, die tot voor kort algemeen directeur was bij MidZuid, het Sociaal Werkbedrijf van de gemeente Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout, is die avond om 19.30 uur in het gemeentehuis in Almkerk.