Het Breeveldpark in Drunen, een mooie plek om sportief bezig te zijn, zoals hier de jeugd van Jong Nederland. Maar na een regenbui staan er vaak plassen en dat nodigt niet uit om actief te zijn.
Volledig scherm
Het Breeveldpark in Drunen, een mooie plek om sportief bezig te zijn, zoals hier de jeugd van Jong Nederland. Maar na een regenbui staan er vaak plassen en dat nodigt niet uit om actief te zijn. © Roel van der Aa

Jeugd Heusden beweegt veel te weinig. ‘Buurt moet meer uitnodigen om te bewegen’

VLIJMEN - Sportveldjes en speeltuintjes in de gemeente Heusden die er niet goed bij liggen of waar wat mankeert aan de toestellen moeten verbeterd worden. Dat vindt de politiek.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.