Bouwplan Vossenberg in Kaatsheuvel: deel 1 is woonzorgcentrum Park Vossenberg dat inmiddels al is gebouwd. De bouwdelen 2, 3 en 4 komen op de plek van het oude zorghuis dat nu wordt gesloopt. Blokken 2 en 3 worden huurappartementen, blok 4 koopappartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bouwplan Vossenberg in Kaatsheuvel: deel 1 is woonzorgcentrum Park Vossenberg dat inmiddels al is gebouwd. De bouwdelen 2, 3 en 4 komen op de plek van het oude zorghuis dat nu wordt gesloopt. Blokken 2 en 3 worden huurappartementen, blok 4 koopappartementen. © Vossenberg

Kaatsheuvel krijgt er in één klap tachtig appartementen bij: huur en koop

KAATSHEUVEL - 68 huur- en 12 koopappartementen. Kaatsheuvel krijgt er in één klap 80 appartementen bij. Die worden gebouwd op de plek van voormalig zorgcentrum Vossenberg aan de Antoniusstraat. De sloop van dit pand is inmiddels begonnen.  

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?