Een impressie van het toekomstige hotel op de locatie van het voormalige tuincentrum, tussen de Tilburgseweg en de N261.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het toekomstige hotel op de locatie van het voormalige tuincentrum, tussen de Tilburgseweg en de N261. © Architectenbureau Van Reeven

Kan er nog een hotel met 150 kamers bij? Waalwijk deelt vrees voor leegstand niet

DEN HAAG/WAALWIJK – De gemeente Waalwijk ziet nog altijd voldoende ruimte voor een nieuw hotel op de locatie 'Groenrijk’  in Sprang-Capelle. Het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel blijft zich verzetten tegen het plan. De Raad van State buigt zich nu over de zaak.

  1. Werkendamse Raïsa Schoon haalt lessen uit 'krankzinnige' weken op Spelen

    Werkendam­se Raïsa Schoon haalt lessen uit 'krankzinni­ge' weken op Spelen

    De olympische vlag op het beachsportpark in Werkendam kan naar beneden. Voor de jonge beachvolleybalsters Katja Stam en Raïsa Schoon eindigden hun eerste Olympische Spelen in de tussenronde. Dat betekent dat oud-topspeelster Debora Schoon-Kadijk, de moeder van de 19-jarige Raïsa die zelf meedeed aan de Spelen van 1996 en 2000, op sportpark Copakadijk de vlag moet strijken. ,,Hij zou blijven hangen zolang wij in het toernooi zitten”, zegt Schoon. ,,Die kan nu dus halfstok”, voegt Stam lachend eraan toe.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”