De Dromenvanger en De Leilinde,  de twee basisscholen in Oudheusden die nieuwbouw krijgen. Mogelijk krijgen ook andere instanties er een plekje, maar pas nadat de scholen klaar zijn.
Volledig scherm
De Dromenvanger en De Leilinde, de twee basisscholen in Oudheusden die nieuwbouw krijgen. Mogelijk krijgen ook andere instanties er een plekje, maar pas nadat de scholen klaar zijn. © beeld werkt

Komt in Oudheusden tóch alles onder één dak? ‘Maar nieuwbouw scholen mag géén vertraging oplopen’

OUDHEUSDEN - Het idee om in Oudheusden een multifunctioneel centrum te bouwen is nieuw leven ingeblazen. Directe aanleiding is de nieuwbouw van de twee basisscholen. Allerlei instanties zijn volgens wethouder Peter van Steen enthousiast om mee te gaan doen. Maar één ding staat als een paal boven water: de bouw van de scholen mag absoluut geen vertraging oplopen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?