De Dromenvanger en De Leilinde,  de twee basisscholen in Oudheusden die nieuwbouw krijgen. Mogelijk krijgen ook andere instanties er een plekje, maar pas nadat de scholen klaar zijn.
Volledig scherm
De Dromenvanger en De Leilinde, de twee basisscholen in Oudheusden die nieuwbouw krijgen. Mogelijk krijgen ook andere instanties er een plekje, maar pas nadat de scholen klaar zijn. © beeld werkt

Komt in Oudheusden tóch alles onder één dak? ‘Maar nieuwbouw scholen mag géén vertraging oplopen’

OUDHEUSDEN - Het idee om in Oudheusden een multifunctioneel centrum te bouwen is nieuw leven ingeblazen. Directe aanleiding is de nieuwbouw van de twee basisscholen. Allerlei instanties zijn volgens wethouder Peter van Steen enthousiast om mee te gaan doen. Maar één ding staat als een paal boven water: de bouw van de scholen mag absoluut geen vertraging oplopen.

  1. Brabanders zien af in Kamp van Koningsbrugge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’
    PREMIUM

    Brabanders zien af in Kamp van Konings­brug­ge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’

    OISTERWIJK - Vijftien doodnormale burgers gaan vanaf volgende week de strijd aan in het nieuwe AVROTROS-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Het doel? De meest zware trainingen volgen van de meest heftige opleiding van Nederland: Special Forces, gevormd door de best getrainde militaire eenheid van ons land. En dat is pittig, weten de Brabantse deelnemers Kendra Pennings, Krijn Ottens en Marjolein van Loenen.