Koningin Máxima bracht dinsdag een bezoek aan Veluw Metal Creations in Nieuwkuijk. Volgens MKB Nederland en de Metaalunie is het bedrijf hét voorbeeld op gebied van duurzaamheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Koningin Máxima bracht dinsdag een bezoek aan Veluw Metal Creations in Nieuwkuijk. Volgens MKB Nederland en de Metaalunie is het bedrijf hét voorbeeld op gebied van duurzaamheid. © copyright Marc Bolsius

Koningin Máxima brengt bezoek aan VMC in Nieuwkuijk: ‘Majesteit, onze gasrekening bedraagt maar 47 euro per week’

NIEUWKUIJK - Hoog bezoek vandaag bij Veluw Metal Creations in Nieuwkuijk. Koningin Máxima kwam met eigen ogen kijken waarom het bedrijf van Arie van Veluw misschien wel het meest duurzame metaalbedrijf van Nederland is. ,,Onze gasrekening, majesteit, bedraagt maar 47 euro per week.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”