Volledig scherm
© Thinkstock

Langstraat Media zet deuren nieuwe studio open

WAALWIJK - Langstraat Media (Radio en TV) zet zaterdagmiddag 15 juni de deuren open voor publiek. De lokale omroep voor De Langstraat is recent verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Professor Eykmanweg in Waalwijk. De burgemeesters van de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Dongen verrichten rond 10.30 uur de gezamenlijke opening van de nieuwe studio.

 Langstraat TV is nu 25 jaar de lokale omroep voor de gemeente Waalwijk, in de loop der tijd zijn daar Loon op Zand (1997) en Dongen (2018) bijgekomen. De omroep startte in 1993 op de radio. Inmiddels zijn de uitzendingen uitgebreid met tv, internet en sociale media. Langstraat Media heeft ruim vijftig vrijwilligers, die al die programma's mogelijk maken. 

De omroep viert zaterdag het 25-jarig bestaan met onder meer een reünie voor oud-medewerkers. De hele dag door zijn er activiteiten. In de middag kunnen naast oud-medewerkers en vrijwilligers ook andere belangstellenden een kijkje komen nemen op de nieuwe locatie.   

  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.