Inwoners van Loon op Zand die meewerkten aan de Toekomstagenda voor hun gemeente, waren massaal aanwezig op de avond dat de gemeenteraad akkoord ging met het document.
Volledig scherm
Inwoners van Loon op Zand die meewerkten aan de Toekomstagenda voor hun gemeente, waren massaal aanwezig op de avond dat de gemeenteraad akkoord ging met het document. © Nico Snels/BD

Loon op Zand deed niets met Toekomstagenda, maar vraagt inwoners toch weer om hulp: hebben die daar nog zin in?

KAATSHEUVEL - Inwoners van Loon op Zand die tweeënhalf jaar geleden samen een Toekomstagenda maakten voor de gemeente, moeten weer actief worden. Dat is de oproep van politieke partij Pro3. Nu Loon op Zand heeft besloten dat ze als gemeente zelfstandig wil blijven, kan de gemeente de hulp van haar inwoners goed gebruiken. Vraag is alleen: hebben die inwoners daar wel zin in? 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.