Onder leiding van Wim van de Donk, destijds commissaris van de koning, werd in 2018 de aftrap gegeven voor de ontwikkeling van het Van Gogh Nationaal Park in Brabant.
Volledig scherm
Onder leiding van Wim van de Donk, destijds commissaris van de koning, werd in 2018 de aftrap gegeven voor de ontwikkeling van het Van Gogh Nationaal Park in Brabant. © Roel van der Aa

Loon op Zand haakt niet aan bij Van Gogh Nationaal Park: ‘op dit moment geen geld voor’

KAATSHEUVEL - Na Waalwijk heeft ook de gemeente Loon op Zand besloten niet aan te haken bij de plannen voor het Van Gogh Nationaal Park. Niet omdat de gemeente niet wil, maar omdat er op dit moment geen geld voor is, aldus het college van burgemeester en wethouders. Heusden doet wel mee en betaal 12.500 euro per jaar.

 1. De V. ontkent mishandeling na verkeersruzie of toch weer niet? ‘Ik pik dat niet naar mijn vrouwtje’
  PREMIUM

  De V. ontkent mishande­ling na verkeersru­zie of toch weer niet? ‘Ik pik dat niet naar mijn vrouwtje’

  BREDA/WAALWIJK - Vrijwel meteen zegt Giovanni de V. al dat hij het er niet bij laat zitten als hij straf krijgt. Hij is helemaal niet in Waalwijk geweest, zo wuift hij de beschuldiging van mishandeling tijdens een verkeersruzie weg. Later kan de 23-jarige zich wel herinneren dat iemand een middelvinger tegen ‘zijn vrouwtje’ heeft opgestoken. ,,Ik heb een kort lontje, dat zeg ik eerlijk. Ik pik dat niet. Maar ik heb geen deur ingetrapt. Dat doe ik niet een twee drie.”
 1. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

 2. Bijna blinde wethouder op VVD-lijst tweede kamer: 'Belangrijk om jonge mensen met handicap te inspireren'
  Play

  Bijna blinde wethouder op VVD-lijst tweede kamer: 'Belangrijk om jonge mensen met handicap te inspireren'