Naast het tankstation aan de Lipsstraat in Drunen staat een kleine wasserette waar klanten kunnen wassen en drogen.
Volledig scherm
Naast het tankstation aan de Lipsstraat in Drunen staat een kleine wasserette waar klanten kunnen wassen en drogen. © Google Maps

Mag tankstation de Heikant in Drunen zonder vergunning een wasserette plaatsen?

DEN BOSCH/DRUNEN - Tankstation de Heikant had niet zomaar een wasserette mogen plaatsen op haar terrein aan de Lipsstraat in Drunen. Dat stelde de gemeente Heusden woensdag bij de rechtbank in Den Bosch. De Heikant moet een vergunning aanvragen en berekenen hoeveel extra stikstof een buitenwasmachine met zich meebrengt. 

  1. Werkendamse Raïsa Schoon haalt lessen uit 'krankzinnige' weken op Spelen

    Werkendam­se Raïsa Schoon haalt lessen uit 'krankzinni­ge' weken op Spelen

    De olympische vlag op het beachsportpark in Werkendam kan naar beneden. Voor de jonge beachvolleybalsters Katja Stam en Raïsa Schoon eindigden hun eerste Olympische Spelen in de tussenronde. Dat betekent dat oud-topspeelster Debora Schoon-Kadijk, de moeder van de 19-jarige Raïsa die zelf meedeed aan de Spelen van 1996 en 2000, op sportpark Copakadijk de vlag moet strijken. ,,Hij zou blijven hangen zolang wij in het toernooi zitten”, zegt Schoon. ,,Die kan nu dus halfstok”, voegt Stam lachend eraan toe.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”