Man (57) overleden bij ernstig ongeluk in Almkerk, man en vrouw Den Haag gewond

Update + VideoALMKERK - Een 57-jarige man uit Almkerk is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding op de Duijlweg, ten zuiden van zijn woonplaats. Een traumahelikopter kwam ter plekke maar dat mocht niet meer baten. Er raakten ook twee personen gewond: een man en vrouw (allebei 69) uit Den Haag.

Dat meldt de politie. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Breda vervoerd. Het gaat om de inzittenden van de andere auto.

Het ging rond 13.20 uur mis ter hoogte van de kruising met de Midgraaf, op de weg tussen Almkerk en Dussen. Een auto belandde in de greppel, een andere belandde op zijn kop in een grasveld. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. 

De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en voert een sporenonderzoek uit. De Midgraaf en de Duijlweg zijn afgesloten voor verkeer.

Ernstig ongeval bij Almkerk.
Volledig scherm
Ernstig ongeval bij Almkerk. © MaRicMedia / Marcel van Dorst
Ernstig ongeval in Almkerk.
Volledig scherm
Ernstig ongeval in Almkerk. © Foto Persbureau Midden Brabant
Ernstig ongeval in Almkerk.
Volledig scherm
Ernstig ongeval in Almkerk. © Foto Persbureau Midden Brabant
  1. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

    Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?