Volledig scherm
Bedrijfsongeval Waalwijk © FPMB

Man gewond bij bedrijfsongeval in Waalwijk

WAALWIJK - Bij een bedrijfsongeval aan de Duikerweg in Waalwijk is donderdagochtend een man gewond geraakt.

De man is vermoedelijk van een autotranssporter gevallen, meldt een woordvoerder van de arbeidsinspectie.  Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Volledig scherm
Bedrijfsongeval Waalwijk © FPMB
 1. 'Goudstikker' is een zaak van de lange adem
  PREMIUM

  'Goudstik­ker' is een zaak van de lange adem

  In 1995 komt er een discussie op gang over het Joodse kapitaal van slachtoffers van de Holocaust dat al ruim een halve eeuw onbereikbaar op geheime Zwitserse bankrekeningen staat. Dat die kwestie over het opheffen van het bankgeheim rondom deze slapende rekeningen opspeelt, betekent dat de tijdgeest verandert: ethiek en een moreel kompas spreken een woordje mee. En passant krijgt nóg een pijnlijke erfenis van de Tweede Wereldoorlog meer aandacht: roofkunst.
 2. “Wè nou wir?” moet een keer in de spiegel kijken

  “Wè nou wir?” moet een keer in de spiegel kijken

  NIEUWKUIJK - Vooropgesteld: wat “Wè nou wir?” al 24 jaar fikst - met een kleine cast een avondvullende cabaretvoorstelling in elkaar steken - verdient alle lof. Dat is een toer, waarbij menig ander gezelschap onderweg al zou zijn afgehaakt. Probeer het maar eens voor elkaar te krijgen om mensen te blijven boeien. Bovendien doet het Kuijkse gezelschap dat zonder regisseur, dus moeten ze zelf uitvinden en ondervinden wat wel of niet werkt. Het heeft lange tijd prachtige producties opgeleverd.