Volledig scherm
© Stock.xchng

Man uit Hank krijgt klap in gezicht terwijl hij zit te wachten bij de Chinees: 'Het gebeurde zomaar, vanuit het niets’

HANK - Een 50-jarige man uit Hank heeft woensdagavond een 28-jarige plaatsgenoot vol in zijn gezicht geslagen met zijn vuist. Dit gebeurde terwijl het slachtoffer met zijn vriendin op hun bestelling zaten te wachten bij een Chinees restaurant in Hank. ,,Het gebeurde zomaar, vanuit het niets”, zegt de vriendin die verder anoniem wenst te blijven. 

De twee hebben wel een verleden met elkaar. ,,Die man heeft mijn vriend nooit gemogen, maar er is nooit slaande ruzie geweest", zegt de vriendin van het slachtoffer. Volgens haar zaten ze rond 17.30 uur rustig op hun bestelling te wachten totdat de man opeens binnenkwam en vanuit het niets de klap in het gezicht gaf. Ze probeerde er nog tussen te komen en kreeg toen nog een trap na. 

Het stel heeft meteen aangifte gedaan en zowel de vriendin als medewerkers van het restaurant hebben verklaringen afgelegd. Dit kan de politie ook bevestigen. De verdachte is om 18.45 uur aangehouden bij een woning in Hank en donderdagochtend verhoord. Daarna is hij om 13.30 uur weer vrijgelaten. 

Het slachtoffer heeft geen ernstige verwondingen aan het incident overgehouden. Enkel een grote rode bult op zijn hoofd. Ook was zijn telefoon kapot.