Volledig scherm
PREMIUM
Goaltjesdief Liano Parisi laat liever zijn voetbalschoenen spreken. © Jan Zandee

Met 17-0 gewonnen en Liano Parisi (7) maakt ze alle zeventien

WOUDRICHEM - Liefst zeventien keer scoorde Liano Parisi (7) afgelopen zaterdag bij de jeugd van Woudrichem. Hij voetbalt pas een jaar.

Het tweede team van Jongens onder acht van Woudrichem won zaterdag met liefst 17-0 van GJS. Nog opmerkelijker: Liano Parisi nam alle doelpunten voor zijn rekening. De zevenjarige scoorde dus bijna zes hattricks. Dit seizoen heeft Liano al negentig doelpunten achter zijn naam staan. Ook heel bijzonder: hij is pas vorig jaar begonnen met voetballen. Eerst moest hij van zijn ouders zijn zwemdiploma halen. Verstandige ouwelui.

 1. Eftelingbezoekers opgelet: binnenkort trajectcontrole op N261 Waalwijk-Tilburg
  PREMIUM

  Eftelingbe­zoe­kers opgelet: binnenkort trajectcon­tro­le op N261 Waal­wijk-Til­burg

  WAALWIJK - Scheur je altijd over de N261 van Waalwijk naar Tilburg of ga je vaak naar de Efteling in Kaatsheuvel? Dan is het binnenkort opletten geblazen. Het openbaar ministerie start met een trajectcontrole op de N261. In totaal worden deze weken op twintig N-wegen in Nederland camera-systemen geïnstalleerd die de komende maanden worden getest. Vanaf september worden de trajectcontroles één voor één aangezet.
 2. Scherpe kritiek op niet doorsturen jaarverslag; ‘Als wethouder bewust iets achterhoudt, moet hij wegwezen’
  PREMIUM

  Scherpe kritiek op niet doorsturen jaarver­slag; ‘Als wethouder bewust iets achter­houdt, moet hij wegwezen’

  VLIJMEN - Terechte commotie rond de jaarverslagen van sociaal vertrouwenspersoon Bas Hagoort van de gemeente Heusden? Of toch een storm in een glas water. Terwijl Hagoort zijn jaarverslagen keurig opstuurde, kreeg de politiek tot nu toe niets te zien. Heusden Transparant heeft daar zware kritiek op: ,,Het lijkt alsof bewust informatie achter wordt gehouden.” Volgens wethouder Peter van Steen is er weinig aan de hand.