Volledig scherm
PREMIUM
Ruim een half jaar kwamen vijftien tot twintig vrijwilligers twee keer per week samen in de voormalige Hommel-garage om de tienduizenden boeken en platen te sorteren. © Marcel Donks

Met pijn in het hart voor het laatst boeken en lp's sorteren voor boekenbeurs Waspik

WASPIK - Al een halfjaar sorteren vrijwilligers twee keer per week in een leegstaande garage in Waspik boeken en platen. Ze doen het kunstje al voor de zevende keer. Nu echt voor het laatst.

De boekenbeurs in Waspik werd jaren geleden opgezet vanuit harmonie Volksvlijt en Volksvermaak. Die zag de beurs als een extra bron van inkomsten. Maar ook als een middel om eens op andere wijze naar buiten te treden.

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.