Volledig scherm
PREMIUM
Marco Jansen uit Dongen is met zijn vriendengroep op de familiemiddag van het Moers Pinksterweekend in De Moer: een dikke prima! © Rudolf Robben

Moers Pinksterweekend krijgt een ‘dikke prima’

DE MOER - Al 38 keer organiseert voetbalvereniging Blauw Wit uit de Moer met Pinksteren het Moers Pinksterweekend: een tentfeest op zaterdag- en zondagavond en familiemiddag op zondag.

Her en der op het terrein staan picknicktafels en bankjes, kinderen spelen op het springkussen, zitten in een treintje of worden geschminkt. ,,Vroeger hadden we op zondagmiddag een braderie, maar we kregen de kramen niet meer verhuurd. Sinds drie jaar hebben we deze familiemiddag.” vertelt Paul Broeders van de organisatie. ,,De plus zit voor ons in de twee feestavonden in de tent, maar dit is leuk om te doen en goed voor de saamhorigheid in het dorp.”

  1. Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’
    teruglezen

    Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’

    Maarten van der Weijdens tweede Elfstedenzwemtocht zit er op! Na dagenlang zwemmen tikte hij vandaag iets na half acht 's avonds aan in Leeuwarden. Vermoeid, maar voldaan klom hij aan wal. Met zijn tocht haalde de zwemmer liefst €3.910.763,11 op. We hebben de laatste ontwikkelingen hier live bijgehouden voor je, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke. Het liveblog is inmiddels gesloten, maar hieronder valt alles terug te lezen.