Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenmuziekfeest in Waalwijk © Kees Klijn

Muziekfeest op het Plein: úren moeten wachten, het was het allemaal waard

WAALWIJK - Ze wilden bij het podium staan, dus hadden Jacqueline van Aalsburg en Kenny Vermunt het er gisteren voor over om negen uur te wachten voordat Sterrenmuziekfeest op het Plein begon.

In de mensenmassa opgaan en in de verte een figuurtje op een podium zien zingen, dan kun je volgens Jacqueline van Aalsburg (37) net zo goed thuisblijven en een cd opzetten. Je moet de artiesten bijna aan kunnen raken, dan is zo’n liveoptreden pas echt. De Gorinchemse is lang niet de enige die dat privilege wil genieten. Maar Jacqueline krijgt het deze woensdag bij het Sterrenmuziekfeest op het Plein wel degelijk voor elkaar. Je moet er wel iets voor over hebben. ‘s Morgens al rond negen uur met het openbaar vervoer vertrokken, tien over halfelf is ze zowat de eerste muziekfan op het Raadhuisplein in Waalwijk. “Mensen verklaren me voor gek. Interesseert me niet, ik wil zo’n avond zo goed mogelijk beleven.”

  1. Combinatie Mourik Infra komt met scherpste prijs voor containerhaven Waalwijk

    Combinatie Mourik Infra komt met scherpste prijs voor container­ha­ven Waalwijk

    WAALWIJK - Combinatie Mourik Infra-FL rekent de meest scherpe prijs voor aanleg van de nieuwe containerhaven in Waalwijk. De gemeente gaat op 27 augustus in verder overleg met het bedrijf. Over de hoogte van de biedingen wordt voorlopig geen mededelingen gedaan. De gemeente wil in ieder geval haast maken met de definitieve aanbesteding van het werk. Het streven is om de nieuwe containerhaven in 2020 klaar te hebben.