De kiosk, links op het Raadhuisplein, deed de afgelopen jaren dienst als prieel in een tuin van een particulier. Nu wordt hij gerestaureerd en krijgt hij een plekje in de stadstuin tussen de Hooisteeg en het Krophollerpand.
Volledig scherm
PREMIUM
De kiosk, links op het Raadhuisplein, deed de afgelopen jaren dienst als prieel in een tuin van een particulier. Nu wordt hij gerestaureerd en krijgt hij een plekje in de stadstuin tussen de Hooisteeg en het Krophollerpand. © Heemkundekring

Muziekkiosk na 84 jaar weer terug in het centrum van Waalwijk

WAALWIJK - De muziekkiosk die ooit op de Markt en daarna op het Raadhuisplein in het centrum van Waalwijk stond, keert na 84 jaar terug in het centrum. Opgeknapt en wel.  

 1. Politie valt binnen bij Waalwijkse medicinale wietkweker op dag rechtszitting: ‘Dit is psychologische terreur’
  PREMIUM

  Politie valt binnen bij Waalwijkse medicinale wietkweker op dag rechtszit­ting: ‘Dit is psychologi­sche terreur’

  WAALWIJK - Agenten zijn donderdagmorgen rond 06.00 uur binnengevallen bij het Waalwijkse medicinale cannabisbedrijf FYTA. Ze hadden opdracht gekregen van de officier van justitie alle 17.000 aanwezige hennepplanten te ruimen en de voorraad gedroogde hennep in beslag te nemen. De inval kwam enkele uren voordat de rechtbank in Breda zich zou buigen over een langslepende kwestie. De rechter stak uiteindelijk een stokje voor de ruiming.
 1. Studenten kunnen nu studeren in een zeecontainer: 'Supergezellig en toch heel coronaproof'
  Play

  Studenten kunnen nu studeren in een zeecontai­ner: 'Supergezel­lig en toch heel corona­proof'

 2. Chef-kok Ferry geeft thuiskooktips: 'Dit kan iedereen maken'
  Play

  Chef-kok Ferry geeft thuiskook­tips: 'Dit kan iedereen maken'