De dreigende subsidiestop voor jongerencentrum Tavenu heeft heel wat losgemaakt. De jongerenorganisatie en de gemeente zijn weer in gesprek met elkaar.
Volledig scherm
De dreigende subsidiestop voor jongerencentrum Tavenu heeft heel wat losgemaakt. De jongerenorganisatie en de gemeente zijn weer in gesprek met elkaar. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Na alle commotie zitten jongerencentrum Tavenu en gemeente Waalwijk om tafel: 'De deur staat op een kier’

WAALWIJK - Nu de storm over de dreigende subsidiestop wat is gaan liggen, zitten jongerencentrum Tavenu en gemeente Waalwijk weer met elkaar om tafel. De partijen kijken of ze toch nog op één lijn kunnen komen. Begin juli moet daar meer duidelijkheid over zijn.

  1. Met de verkoop van Smulbollen koopt Veense lunchroom Je Kans een busje voor het personeel
    PREMIUM

    Met de verkoop van Smulbollen koopt Veense lunchroom Je Kans een busje voor het personeel

    Natuurlijk heeft ook lunchroom Je Kans in Veen last gehad van coronaperikelen. De horecazaak, waarin mensen met een beperking werken, heeft een zware tijd achter de rug. Personeel moest thuis blijven tijdens de lockdown of andere klusjes doen toen de horeca verplicht de deuren gesloten hield. Maar Je Kans vocht zich er doorheen en staat aan de vooravond van het tweejarig bestaan. En de ingebruikname van een personeelsbus.