Volledig scherm
In september hing een groep ondernemers oude schoenen boven een deel van de Grotestraat © Jan Zandee

Na schoenen en kerstverlichting kiezen Waalwijkse winkeliers voor banners

WAALWIJK - Het begon met het ophangen van honderden oude schoenen boven een deel van de Grotestraat in Waalwijk. Een groep winkeliers gaat nu voor een definitieve 'versiering’ van de winkelstraat.  Boven Grotestraat-West komen pakkende en herkenbare banners. Op dit moment wordt gewerkt aan het ontwerp.

In september versierde een groep ondernemers  de winkelstraat met honderden oude schoenen in allerlei soorten en maten. De initiatiefnemers (Kavel84, La Bella Vita, Veraa Mode en Wereldwinkel Waalwijk) wilden met de actie een boodschap afgeven. Zij roepen op tot meer samenwerking in de winkelstraat. 

Schoenen zijn weer weg

De schoenen zijn ondertussen vervangen door kerstverlichting. Als die weer weg zijn, kunnen er banners aan de kabels komen te hangen. Ook verschijnt een speciale flyer, met daarop de deelnemende ondernemers. 

Volgens de initiatiefnemers zijn de plannen goed ontvangen. Elf ondernemers hebben inmiddels een start gemaakt met de samenwerking in de Grotestraat.

  1. Atletiekaccommodatie Sleeuwijk weer flinke stap dichterbij

    Atletiekac­com­mo­da­tie Sleeuwijk weer flinke stap dichterbij

    SLEEUWIJK - En weer ging het over de aanleg van de atletiekaccommodatie voor Altena Road Runners en de verplaatsing van de paardensportvereniging in Sleeuwijk. De politiek in Altena heeft er al heel wat vergaderingen aan besteed. Een concreet besluit ligt er nog niet. Maar dat zit er nu toch wel aan te komen, zo bleek gisteravond tijdens de opiniërende vergadering. Over twee weken zal, naar mag worden aangenomen, de raad ermee instemmen.