Volledig scherm
De 39ste editie van De 80 van De Langstraat start dit jaar op 14 septemeber. © Beeld Werkt

Nieuw bestuur 80 van de Langstraat; alleen voorzittersrol nog vacant

WAALWIJK - Het grootste wandelevenement van De Langstraat heeft er vier nieuwe bestuursleden bij. De organisatie van de wandelmars is daarmee weer bijna compleet. De 80 zoekt alleen nog een nieuwe voorzitter. 

Bestuurslid Tijs van Beurden is voorlopig aangewezen als interim-voorzitter nadat oud-voorzitter Niels van der Pluijm vorig jaar een stapje terug deed.

Van Beurden blijft tot er een geschikte kandidaat is gevonden voor de voorzittersrol. Van Beurden is bekend met de organisatie als bestuurslid medisch en zal zijn huidige rol combineren met zijn nieuwe tijdelijke rol.

Van Beurden heeft er zin in: ,,De boodschap die ik als voorzitter wil uitstralen is saamhorigheid, laagdrempeligheid en vitaliteit. Een bruggenbouwer die mensen weet te verbinden en klaar staat voor wandelaars en voor alle vrijwilligers. Gezelligheid en het samen doen staan bij mij centraal.” 

De overige nieuwe bestuursleden zijn: Zerbine Putkamer, bestuurslid communicatie en pr, Egbert van Mensfoort bestuurslid logistiek, Edwin Snoeren penningmeester en Peter Schalken als commissielid sponsoring. 

De 39ste editie van De 80 start dit jaar 14 september.