Volledig scherm
© Lenneke Lingmont

Nieuwkuijk krijgt weer een restaurant

NIEUWKUIJK - In Nieuwkuijk opent binnenkort een nieuw restaurant. In het pand aan de Nieuwkuijksestraat 75 gaat Diner Quartier zich vestigen. Momenteel wordt gewerkt aan de verbouwing en de inrichting ervan. Het is volgens Ruiben Hu, die de dagelijkse leiding gaat krijgen, nog niet bekend wanneer het restaurant opent.

Diner Quartier wordt een Frans Aziatisch restaurant. Gekozen is voor een formule met onbeperkt eten, waarbij de bezoekers steeds kunnen kiezen voor één gerecht per ronde. Volgens Hu is het de bedoeling dat de menukaart volgende week klaar is. De bedoeling is dat het restaurant zes dagen per week vanaf 16.30 uur open gaat. Het is op dinsdag gesloten.

Geschikte plaats

De keuze viel volgens Hu op de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk omdat hij en z'n compagnons dat een geschikte locatie vinden. In het pand zaten al eerder restaurants, waaronder wereldkeuken Mamasan en Wok Nieuwkuijk. In een verder verleden was het onderdeel van het naastgelegen uitgaanscentrum De Ster, dat inmiddels wordt gerund door Gert-Jan en Jorine van Rooij De Ster.

De compagnons van Hu zijn betrokken bij onder meer het Wapen van Rosmalen in Rosmalen en Etenstijd in Uden.