Volledig scherm
Niki Lauda was vier jaar geleden bij de opening van het hoofdkantoor van Novo Gaming op bedrijventerrein Haven Zeven in Waalwijk. © foto ricardo smit

Niki Lauda was ambassadeur van het Waalwijkse bedrijf Novomatic

WAALWIJK - Drievoudig wereldkampioen Niki Lauda die maandag is overleden, was ambassadeur van het Waalwijkse bedrijf Novomatic. De Oostenrijkse voormalige Formule 1-coureur opende vier jaar geleden het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf  op bedrijventerrein Haven Zeven. 

Lauda die kampioen werd in 1975, 1977 en 1984 was nog altijd razend populair. Ook tijdens de opening in Waalwijk was Lauda het absolute middelpunt van de belangstelling. 

Lauda overleed maandag in het bijzijn van zijn familie. Lauda was 70 jaar. 

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.
  2. Voor de beste plaatsen bij Muziekfeest op het Plein hebben Jacqueline en Kenny wel zeven uur wachten over

    Voor de beste plaatsen bij Muziek­feest op het Plein hebben Jacqueline en Kenny wel zeven uur wachten over

    WAALWIJK - Woensdagmorgen elf uur. Tal van medewerkers waren toen druk in de weer met het opbouwen van het podium voor het Sterrenmuziekfeest op het Plein. Jacqueline van Aalsburg (37) uit Gorinchem en Kenny Vermunt (33) uit Koewacht keken toe, bijna tegen het plankier aangeplakt. Ze waren er toen al, de eerste van duizenden toeschouwers, die deze avond vanaf acht uur op het Raadhuisplein gaan genieten van de finefleur van het Nederlandstalige lied.