Op de smalle weg de Oosters wordt veel te hard gereden terwijl de berm nat en drassig is. Dat leidt tot gevaarlijke situaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de smalle weg de Oosters wordt veel te hard gereden terwijl de berm nat en drassig is. Dat leidt tot gevaarlijke situaties. © copyright Marc Bolsius

Noodkreet over bermen langs De Oosters. Wanneer doet Heusden nu eens iets?

OUDHEUSDEN - Een paar grasbetontegels in de berm langs De Oosters in Oudheusden? Dat is volgens Piet Crielaard veel en veel te weinig om iets aan de slechte bermen en de onveilige verkeerssituatie te doen. ,,Trek het voetpad door tot minstens de plaats van het nieuwe kombord. En maak daar een wegversmalling.”

 1. Vlijmense vader en zoon mogelijk betrokken bij tweede drugslab in Limburg

  Vlijmense vader en zoon mogelijk betrokken bij tweede drugslab in Limburg

  DEN BOSCH/NISTELRODE - De Vlijmense vader (52) en zoon (21) E. zijn mogelijk betrokken bij een tweede drugslab in Ittervoort. De mannen zaten al vast op verdenking van ‘voorbereidingshandelingen’ bij het vervaardigen van amfetamine in Nistelrode. Politiemensen troffen in die plaats afgelopen zomer een pillenfabriek aan, in een bedrijfspand op de Grote Heide. Ze vonden onder meer 105 kilo MDMA (xtc) en een tabletteermachine.
 1. Klimaatactivisten blokkeren Heuvelring: ‘Rebellen? Eerder vreedzame hippies’
  Play

  Klimaatac­ti­vis­ten blokkeren Heuvelring: ‘Rebellen? Eerder vreedzame hippies’

 2. Trainer PSV optimistisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wedstrijd'
  Play

  Trainer PSV optimis­tisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wed­strijd'