Wijnand van Delft (l), eigenaar van onder meer Het Lokaal in Drunen biedt namens een aantal horeca-ondernemers uit de gemeente Heusden de sleutels van hun zaken aan burgermeester Willemijn van Hees aan om aandacht te vragen voor hun penibele situatie. Verder vlnr. horeca-ondernemers Wilco van Delft en Roel van den Oever, wethouder Thom Blankers en horeca-man Marcel Junggeburth.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijnand van Delft (l), eigenaar van onder meer Het Lokaal in Drunen biedt namens een aantal horeca-ondernemers uit de gemeente Heusden de sleutels van hun zaken aan burgermeester Willemijn van Hees aan om aandacht te vragen voor hun penibele situatie. Verder vlnr. horeca-ondernemers Wilco van Delft en Roel van den Oever, wethouder Thom Blankers en horeca-man Marcel Junggeburth. © Roel van der Aa

Noodkreet van Heusdense horeca: ondernemers leveren sleutels in bij burgemeester

DRUNEN - De actie mag dan ludiek zijn, de boodschap is dat allerminst. De symbolische overhandiging van de sleutels van twintig Heusdense horecazaken aan burgemeester Willemijn van Hees is vooral een keiharde noodkreet. Met maar één doel: ,,Nu de terrassen open, want het geld is op.”

 1. Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd
  Play

  Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd

 2. Dit zijn de versoepelingen die Rutte heeft aangekondigd
  Play

  Dit zijn de versoepe­lin­gen die Rutte heeft aangekon­digd