Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Oma (75) fors mishandeld in Waalwijk, kleinzoon (26) opgepakt voor huiselijk geweld

WAALWIJK - Een 75-jarige vrouw is zondagavond ernstig mishandeld in Waalwijk. Het gaat om een oma, die volgens de politie een breuk had in haar oogkas en flink bloedde. Haar kleinzoon is een paar straten verderop opgepakt. 

De 26-jarige Waalwijker werd rond 23.20 uur opgepakt in de wijk Antoniusparochie. De man was onder invloed van alcohol; hij blies 685 ugl.

De politie werd tien minuten daarvoor gewaarschuwd dat er een bebloede vrouw voor een huis aan de Lortzingstraat stond. Het ging om de oudere vrouw, die bij een huis in de omgeving hulp had gevonden. Ze had een gebroken oogkas en bloedde op meerddere plekken. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens de politie is de opgepakte kleinzoon geen onbekende. Hij is vaker met problemen in aanraking gekomen met hulpverleningsinstanties. 

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd omdat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus 's avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.