Jonker Petfood laat zelf een studie uitvoeren naar de geur. De gemeente wil eerst de resultaten van dit onderzoek afwachten.
Volledig scherm
Jonker Petfood laat zelf een studie uitvoeren naar de geur. De gemeente wil eerst de resultaten van dit onderzoek afwachten. © Foto FPMB / Erik Haverhals

Onaanvaardbare stank van bedrijven? Voor Waalwijk staat dat nog niet vast

WAALWIJK - Waalwijk ziet voorlopig nog geen reden voor extra onderzoek naar de stankoverlast door enkele bedrijven op industrieterrein Haven. De gemeente twijfelt of er sprake is van onacceptabele overlast. Ze wacht bovendien op de resultaten van een onderzoek naar de geur van Jonker Petfood. Het diervoederbedrijf heeft deze studie zelf laten uitvoeren.

 1. Kan Sara wat Zora niet lukte? Zorgrobots spelen bescheiden rol bij verpleeghuizen
  PREMIUM

  Kan Sara wat Zora niet lukte? Zorgrobots spelen bescheiden rol bij verpleeg­hui­zen

  In tijden van corona zouden robots zich dubbel en dwars kunnen bewijzen in de ouderenzorg, maar dat gebeurt niet. De 15.000 euro kostende Zora, die jaren geleden met veel enthousiasme werd binnengehaald door zo’n honderd verpleeghuizen, staat op veel plekken te verstoffen. Het is nu de beurt aan robot Sara om de zorg extra ogen en handen te geven. ,,We moeten het personeel van de noodzaak van innovatie doordringen. Wachten is geen optie.”
 1. Bokslegende Tyson laat Jones bij rentree naar adem snakken
  Play

  Bokslegen­de Tyson laat Jones bij rentree naar adem snakken

 2. Grosjean heeft engeltje op schouder na bizarre crash in Bahrein
  Play

  Grosjean heeft engeltje op schouder na bizarre crash in Bahrein