Een vorige editie van Ongehoord,destijds in Haarsteeg. Hier een optreden van St. Cecilia
Volledig scherm
Een vorige editie van Ongehoord,destijds in Haarsteeg. Hier een optreden van St. Cecilia © Hans van den Eeden

Ongehoord: open podium dit jaar in Herpt

HERPT-  Open Podium Ongehoord strijkt dit jaar neer in Herpt. De precieze locatie waar het evenement wordt gehouden blijft nog even geheim, zo laten de organisatoren weten. Wel zijn de data bekend: vrijdagavond 5 en zaterdagavond 6 juni. Beide avonden krijgt het publiek een identiek programma voorgeschoteld. Het thema dit jaar is gekozen ‘Ongehoord trekt door'. 

Tijdens Ongehoord kunnen inwoners van de gemeente Heusden hun talenten tonen aan het publiek, dat in groepen van locatie naar locatie loopt. De bedoeling is dat het korte optredens zijn. Wie een act of optreden wil verzorgen, kan zich vanaf nu melden via onder meer ongehoordheusden.nl of via info@ongehoordheusden.nl

Grote en kleine k

De genres waarin mensen actief zijn doen er niet toe; dichters, vertellers, bands, performers en theatergroepen, iedereen is welkom. ,,Zowel kunst met een grote en kleine K. Van lieflijk en zacht tot hard en rauw en van jong tot oud.” Mensen mogen alleen optreden maar ook in groepsverband. 

Aanmelden moet wel voor 1 april, met vermelding van wat mensen laten zien of horen. Open podium Ongehoord had eerder plaats in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Elshout.