Kamperen in het wild in de Biesbosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamperen in het wild in de Biesbosch. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Op avontuur in de Biesbosch: zelf vuur maken en je eten in de natuur bij elkaar sprokkelen

Sinds de coronacrisis het reizen aan banden heeft gelegd, gaan steeds meer Nederlanders op zoek naar de pareltjes in eigen land. Zo ook reisorganisatie Rewild. Nick Platje (36) reist geregeld naar bijzondere plekken, zoals de Dinarische Alpen in de Balkanlanden en het wilde Sloveense Triglav Nationaal Park. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.