Volledig scherm
Sinds dinsdag zijn alle vacatures op bedrijventerreinen in De Langstraat te vinden op één website. © Roos Koole

Op zoek naar werk? Langstraat telt 295 vacatures

WAALWIJK - Verkoopmedewerkers, chauffeurs, elektromonteurs, accountmanagers, werkvoorbereiders, ambulanceverpleegkundigen. Bedrijven op bedrijventerreinen in De Langstraat hebben de meest uiteenlopende vacatures, zo blijkt uit de dinsdag gelanceerde website solarisparkpeople.nl. Op dit moment zijn er 295 banen. 

Solaris Parkpeople is het nieuwe personeelscentrum voor ondernemers op bedrijventerreinen in De Langstraat. Naast een arbeidspool waar binnen ondernemers personeel kunnen uitwisselen in bijvoorbeeld drukke of juist rustige tijden, heeft Solaris Parkpeople ook een vacaturebank. 

Via de vacaturebank zijn alle banen te zien op de bedrijventerreinen in Loon op Zand, Waalwijk en Heusden. ,,Wanneer een bedrijf een vacature openbaar maakt, staat hij binnen een week op onze vacaturebank", zegt projectleider Herman Teklenburg. Het werkt zoals Booking.com, vertelt hij. ,,Daar vind je alle hotelkamers in een regio, bij ons vind je alle vacatures. Een speciaal programma-tje zoekt alle websites en vacaturebanken af op banen binnen een bepaald postcodegebied en laat die zien."

De meeste vacatures die op de site te zien zijn, zijn banen op een van de bedrijventerrein. Maar er glippen ook een paar banen in bijvoorbeeld winkelcentra tussendoor. Parkpeople wil geen vacatures missen. ,,Dus we hebben de postcodes inderdaad wat ruim genomen."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Waalwijk, Heusden e.o.