Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Open dag bij Dierenziekenhuis in Waalwijk: van levende dieren tot kipfilets

WAALWIJK - Op de open dag van Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant stond ervaren centraal. Met levende dieren maar ook met dood materiaal. Zoals een kipfilet.

Honden die kwispelstaartend Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant binnenlopen zijn zeer zeldzaam. Maar maandag waren de trouwe viervoeters buitengewoon nieuwsgierig als ze in de buurt van de echografiekamer kwamen. Hun neus vertelde: hier valt wat te eten. Inderdaad, er lagen een paar kipfilets. Niet om naar binnen te schrokken, bezoekers van de open dag konden via een echo een denkbeeldige ader opzoeken en daarna trachten met een injectienaad aan te prikken. 

  1. Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’
    teruglezen

    Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’

    Maarten van der Weijdens tweede Elfstedenzwemtocht zit er op! Na dagenlang zwemmen tikte hij vandaag iets na half acht 's avonds aan in Leeuwarden. Vermoeid, maar voldaan klom hij aan wal. Met zijn tocht haalde de zwemmer liefst €3.910.763,11 op. We hebben de laatste ontwikkelingen hier live bijgehouden voor je, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke. Het liveblog is inmiddels gesloten, maar hieronder valt alles terug te lezen.