Volledig scherm
Effie en Marcel uit Waalwijk bij Uitstel van Executie. © Screenshot

Open huis woning Uitstel van Executie-koppel Effie en Marcel uit Waalwijk

WAALWIJK - Ruim een miljoen kijkers zagen dinsdagavond bij het RTL-programma Uitstel van Executie hoe Effie en Marcel uit Waalwijk jarenlang worstelden met hun ‘onverkoopbare woning’ in de Grotestraat. Ondanks een grote renovatie is het pand nog steeds niet verkocht.

Niet toevallig houdt Alex van Keulen Makelaars deze donderdagmiddag van 15.30 tot 16.15 een open huis, in de hoop dat de aandacht van het tv-programma  extra geïnteresseerden trekt. Het gaat om een woning uit 1900 van 150 vierkante meter met ruime garage en grote tuin. Het pand staat te koop voor de vanafprijs van 349.500 euro. 

Droompaleis

De twee Waalwijkers kochten het pand in 2007, net voor de crisis. Het was een huis waar vreselijk veel aan moest gebeuren.  Nog voordat ze daar hun droompaleis van konden maken, gingen ze uit elkaar. Sindsdien zitten de ex-geliefden vast aan dit onverkoopbare huis, waar ze allebei nog in wonen. Hiervoor hebben ze de woning opgesplitst in twee wooneenheden. 

Het team van Uitstel van Executie bracht  de woning weer terug naar één woning om zo de verkoopbaarheid van de woning te vergroten. Anders dan gebruikelijk kreeg het tv-programma gepresenteerd door Martijn Krabbé dus een open eind, want de woning staat nog steeds te koop. 

Bekijk hieronder de aflevering:

Volledig scherm
Presentator Martijn Krabbé van Uitstel van Executie. © RTL