Bij het ETZ Waalwijk is ook de huisartsenpost gevestigd. Ook inwoners van Drunen en Elshout zijn daarop, verplicht, aangewezen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het ETZ Waalwijk is ook de huisartsenpost gevestigd. Ook inwoners van Drunen en Elshout zijn daarop, verplicht, aangewezen. © Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Oproep: ‘Spoedhulp voor inwoners Drunen en Elshout ook bij JBZ in Den Bosch’

DRUNEN/ELSHOUT Het is niet meer van deze tijd dat inwoners van Drunen en Elshout verplicht naar de huisartsenpost (HAP) in Tilburg moeten, als de post in Waalwijk is gesloten. Zij zijn veel beter af met de post bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Als de coronacrisis voorbij is, moet nog maar eens goed naar de afspraken worden gekeken.

Daarvoor pleit de fractie van Gemeentebelangen Heusden in een brief aan de directie van stichting Huisartsenposten Midden-Brabant en de huisartsen in Drunen. Het onderwerp hoeft wat fractievoorzitter Caspar van den Brandt betreft niet op korte termijn op de agenda, omdat betrokkenen op dit moment hun handen vol hebben aan het beteugelen van het coronavirus.

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd omdat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus 's avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.