De gordijnen en planten ontbreken nog, maar verder is het restaurant van Residentie Moller in Waalwijk klaar. Bewoonster Jeanette Struijk krijgt van hostess Charlotte Bakker het allereerste kopje koffie.
Volledig scherm
PREMIUM
De gordijnen en planten ontbreken nog, maar verder is het restaurant van Residentie Moller in Waalwijk klaar. Bewoonster Jeanette Struijk krijgt van hostess Charlotte Bakker het allereerste kopje koffie. © Roel van der Aa

Oud-schooldirecteur woont nu in omgebouwd Mollercollege: ‘Ik was de eerste die zich inschreef’

WAALWIJK - De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in Residentie Moller. De voormalige middelbare school aan de Burgemeester Moonenlaan in Waalwijk is omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Sommige bewoners hebben een speciale band met het schoolgebouw. ,,Ik wist meteen, dáár wil ik wonen.”

  1. Gilbert de Heus heeft zo veel liefde voor Volkswagens dat het busje zelfs mee op huwelijksreis ging
    SERIE: IK EN MIJN VOERTUIG

    Gilbert de Heus heeft zo veel liefde voor Volkswa­gens dat het busje zelfs mee op huwelijks­reis ging

    NIEUWENDIJK - Iets anders dan een Volkswagen? Gilbert de Heus (43) uit Nieuwendijk kan zich dat bijna niet voorstellen. De voorliefde voor het merk werd hem door zijn vader Kees aangeleerd. Toen De Heus via vrienden met oude kevers in contact kwam met de eigenaar van het Volkswagenmuseum De Wolfsburcht was het hek van de dam. Zijn pronkstuk? Een brandweerwagenbusje dat hij opknapte en waarmee hij op huwelijksreis ging.