Het Leisurecentrum in Waalwijk wordt uitgebreid met het voormalige Bruynzeelpand (rechts). Daar komt een arcadehal in.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Leisurecentrum in Waalwijk wordt uitgebreid met het voormalige Bruynzeelpand (rechts). Daar komt een arcadehal in. © copyright Marc Bolsius

Pacman en flipperen keren terug als avondvullend uitje in Waalwijk

Waalwijk - Basketballen, flipperen en een ouderwets potje Pacman. Dat moet straks allemaal kunnen in de arcadehal van  de gebroeders Gemmink  in Waalwijk. ,,Het ouderwetse avondje uit-gevoel moet terug''.

En weer wordt het Leisurecentrum aan de Professor Asserweg in Waalwijk uitgebreid. De gemeente geeft de gebroeders Gemmink een exploitatievergunning voor een arcadehal in het pand waar voorheen Bruynzeel Keukens zat.

  1. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

    Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?