Volledig scherm
© -

Pannenkoeken eten voor CliniClowns in Waalwijk

WAALWIJK - Lions Club Waalwijk houdt het laatste weekeind van mei een pannenkoekenfestijn in het centrum van Waalwijk. De club gaat pannenkoeken bakken en verkopen tijdens het Straattheaterfestival. De opbrengst is voor de Cliniclowns. 

Het pannenkoeken bakken gebeurt op het Raadhuisplein. De koeken kosten 1,50 euro per stuk. Kinderen die als clown gekleed of geschminkt komen, krijgen een extra pannenkoek gratis. 

De ClinicClowns is een landelijke organisatie van zo’n zeventig clowns die jaarlijks meer dan honderd ziekenhuizen en instellingen bezoeken. 

 1. Eftelingbezoekers opgelet: binnenkort trajectcontrole op N261 Waalwijk-Tilburg
  PREMIUM

  Eftelingbe­zoe­kers opgelet: binnenkort trajectcon­tro­le op N261 Waal­wijk-Til­burg

  WAALWIJK - Scheur je altijd over de N261 van Waalwijk naar Tilburg of ga je vaak naar de Efteling in Kaatsheuvel? Dan is het binnenkort opletten geblazen. Het openbaar ministerie start met een trajectcontrole op de N261. In totaal worden deze weken op twintig N-wegen in Nederland camera-systemen geïnstalleerd die de komende maanden worden getest. Vanaf september worden de trajectcontroles één voor één aangezet.
 2. Scherpe kritiek op niet doorsturen jaarverslag; ‘Als wethouder bewust iets achterhoudt, moet hij wegwezen’
  PREMIUM

  Scherpe kritiek op niet doorsturen jaarver­slag; ‘Als wethouder bewust iets achter­houdt, moet hij wegwezen’

  VLIJMEN - Terechte commotie rond de jaarverslagen van sociaal vertrouwenspersoon Bas Hagoort van de gemeente Heusden? Of toch een storm in een glas water. Terwijl Hagoort zijn jaarverslagen keurig opstuurde, kreeg de politiek tot nu toe niets te zien. Heusden Transparant heeft daar zware kritiek op: ,,Het lijkt alsof bewust informatie achter wordt gehouden.” Volgens wethouder Peter van Steen is er weinig aan de hand.