Volledig scherm
PREMIUM
Gwen van de Koedijk bij de testfietsen van Gazelle die beschikbaar zijn voor het platform Parksharing. © Dolph Cantrijn

Parksharing voor bedrijven: Een rondje rijden over het terrein dankzij de buurman

WAALWIJK - Voor je bedrijf iets nodig dat je maar zelden gebruikt? Ondernemers op het Waalwijkse bedrijventerrein Haven 8 zoals Gazelle vinden het makkelijk en vlot in de buurt. Dankzij het online-deelplatform Parksharing.

Met hun e-bikes is Gazelle een enigszins vreemde eend in de bijt op het Waalwijkse bedrijventerrein Haven 1-8. De tweewielers in het Experience Center van de fietsfabrikant hebben op het eerste oog weinig raakvlakken met de zware industrie en autobedrijven die Gazelle op het industrieterrein omringen. Toch kunnen de in verschillende sectoren opererende bedrijven elkaar goed van dienst zijn. 

  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.