Volledig scherm
PREMIUM
Gwen van de Koedijk bij de testfietsen van Gazelle die beschikbaar zijn voor het platform Parksharing. © Dolph Cantrijn

Parksharing voor bedrijven: Een rondje rijden over het terrein dankzij de buurman

WAALWIJK - Voor je bedrijf iets nodig dat je maar zelden gebruikt? Ondernemers op het Waalwijkse bedrijventerrein Haven 8 zoals Gazelle vinden het makkelijk en vlot in de buurt. Dankzij het online-deelplatform Parksharing.

Met hun e-bikes is Gazelle een enigszins vreemde eend in de bijt op het Waalwijkse bedrijventerrein Haven 1-8. De tweewielers in het Experience Center van de fietsfabrikant hebben op het eerste oog weinig raakvlakken met de zware industrie en autobedrijven die Gazelle op het industrieterrein omringen. Toch kunnen de in verschillende sectoren opererende bedrijven elkaar goed van dienst zijn. 

  1. Blikseminslag in Waspik: ‘Dikke brandmuur en dakpannen zijn ons geluk geweest’
    Video

    Bliksemin­slag in Waspik: ‘Dikke brandmuur en dakpannen zijn ons geluk geweest’

    WASPIK - Dinsdagmorgen, rond halftien. Bep Brouwer zit aan haar woning aan de Benedenkerkstraat 94 in Waspik te lezen. Plotsklaps schrikt een enorme knal haar op, gevolgd door een oranje flits. Er breekt brand uit. Niet in het woongedeelte van de boerderij, maar in de aanpalende schuur. Een van de twee schoorstenen dondert naar beneden. Brandweerkorpsen zijn snel ter plekke en doen wat ze kunnen, maar er is geen redden aan: de schuur gaat volledig teloor.