Volledig scherm
Bij het ongeval in Waalwijk is een gewonde gevallen. © FPMB

Politie gehinderd door weggebruiker na ongeval in Waalwijk: ‘Mijn broekspijpen worden er bijna af gereden’

UpdateWAALWIJK - De politie laat op Facebook haar ongenoegen blijken over het gedrag van een weggebruiker na een botsing in Waalwijk. 

Bij het ongeval op de kruising van de Burgemeester van Heystlaan met de Heermanslaan in Waalwijk is vrijdagmiddag een gewonde gevallen. Door onbekende oorzaak kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Een van de twee wagens belandde tegen een laag muurtje van een tuin. 

De gewonde persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Of het daarbij om een van de twee bestuurders gaat, is niet bekend. Beide voertuigen zijn beschadigd en moeten getakeld worden. 

Gehinderd door weggebruikers

Het stukje weg tussen de Baardwijksestraat en de wegversmalling op de Burgemeester van Heystlaan werd afgesloten om ruimte te kunnen bieden aan hulpverleners. Volgens de politie werd dat niet gewaardeerd. Pylonen werden volgens een agent aan beide kanten van de weg omver gereden, aan de kant gezet of genegeerd ‘omdat ze er toch wel langs kunnen'. ,,Mijn broekspijpen worden er in de stromende regen bijna afgereden omdat meneer zo'n haast heeft.” 

De politie legt nog maar eens uit wat pylonen op de weg betekenen: ,,Een pylon, of soms een lint, zegt dat er iets aan de hand is en je even geduld moet hebben. Dat geduld is bij sommigen ver te zoeken.”