Volledig scherm
© Facebook Politie Waalwijk

Politie slaat toe in Roosendaal en Waalwijk en neemt kilo's gedroogde hennep in beslag

REGIO - De politie heeft op woensdag 9 januari beslag gelegd op talloze kilo's hennep. In Stampersgat, Klundert, Roosendaal en Waalwijk werden diverse woning binnengevallen.

De politie sloeg toe in een woning aan de DS Louwe Kooymanslaan in Waalwijk. Daar werd 2,4 kilo gedroogde hennep gevonden en in beslag genomen.

Ook was het raak aan 't Noorse Plein in Klundert (150 hennepplanten) en in een woning in Stampersgat: negen planten. In Roosendaal stuitte de politie in een woning aan de Barietdijk op een drogerij met bijna vier kilo gedroogde hennep en ruim een kilo hasj. Zo'n vijf kilometer verderop, in een woning aan de Ambrozijnberg, werden 216 hennepplanten en bijna zes kilo gedroogde hennep aangetroffen. 

Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Volledig scherm
© Facebook Politie Waalwijk
  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.