Volledig scherm
De woning in Sprang-Capelle waar de politie een inval deed. © Brabants Dagblad

Politie valt woning binnen in Sprang-Capelle, bewoner aangehouden

SPRANG-CAPELLE - De politie is maandagochtend een woning binnengevallen aan de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle. Een politiewoordvoerder laat weten dat de inval is gepleegd in verband met een lopend recherche onderzoek naar verdovende middelen. Een bewoner is aangehouden. 

Een andere bewoner werd onwel tijdens de inval. Deze persoon moest worden nagekeken door ambulancepersoneel. 

Onderzoek

De politie doet met verschillende speurhonden in en om de woning onderzoek. Ook staan er zo'n tien onopvallende politie auto's in de straat. Waarom de recherche onderzoek doet bij de woning, is nog onbekend.

 1. A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken
  Update

  A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken

  WASPIK - De A59 tussen Waalwijk en knooppunt Hooipolder is vrijdagavond dicht na een ernstig ongeluk. Daarbij zijn in totaal vier gewonden gevallen. Een auto en een busje botsten tegen elkaar waarbij drie personen in de auto gewond raakten. In de tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval in de kijkersfile waarbij nog een gewonde viel, volgens de politie. Naar verwachting is de snelweg tussen Waalwijk en Hooipolder vanavond rond 23 uur weer vrij, zo meldt de ANWB.
 2. Geen uitzondering voor gasloos bouwen in Elshout
  PREMIUM

  Geen uitzonde­ring voor gasloos bouwen in Elshout

  ELSHOUT - Drie toekomstige bewoners van nieuwbouwwijk De Gorsen in Elshout vangen bot met hun verzoek om hun woning tóch te mogen aansluiten op het gas. De gemeente Heusden honoreert niet hun verzoek om een uitzondering te maken op de Gaswet. Alleen als er ‘zwaarwegende redenen van algemeen belang’ zijn die het strikt noodzakelijk maken om huizen op gas aan te sluiten, kan de gemeente van de regels afwijken. En die redenen ziet Heusden niet.