Midden onder de rotonde in de Lipsstraat, met recht naar boven de Tinie de Munnikstraat. Tussen de twee sporthallen (rechts) de Cees van Delftstraat, naar sportpark de Schroef (niet op foto). Rechts midden het d’Oultremontcollege. Geheel rechts de Prins Hendrikstraat, recht naar boven. Net voorbij de school gaat de Prins Hendrikstraat dicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Midden onder de rotonde in de Lipsstraat, met recht naar boven de Tinie de Munnikstraat. Tussen de twee sporthallen (rechts) de Cees van Delftstraat, naar sportpark de Schroef (niet op foto). Rechts midden het d’Oultremontcollege. Geheel rechts de Prins Hendrikstraat, recht naar boven. Net voorbij de school gaat de Prins Hendrikstraat dicht. © Ronald Otter

Prins Hendrikstraat Drunen gaat deels dicht voor auto’s

DRUNEN - De Prins Hendrikstraat in Drunen gaat eind deze maand dicht voor gemotoriseerd verkeer. Althans, een deel van de weg, het stuk vanaf de Lipsstraat tot aan de Dillenburgstraat.

  1. Gigantische operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleegbedden en grote parkeergarage
    PREMIUM
    Video

    Giganti­sche operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleeg­bed­den en grote parkeerga­ra­ge

    TILBURG - Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg staat aan de vooravond van een enorme uitbreiding. Het gaat zijn spoedzorg concentreren in een nieuwbouw bij locatie ETZ Elisabeth. Ook alle verpleegafdelingen - waar patiënten overnachten - komen op deze plek, evenals een nieuwe parkeergarage. De bouw start in 2022, ingebruikname is in 2025. Het is de opmaat naar een volledig nieuw ziekenhuis.