Quinty Verhoeven (rechts), leerling van Het Zilverlicht, loopt zeven km naar school om geld in te zamelen voor Wensambulance. De burgemeester reikt haar een kinderlintje uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Quinty Verhoeven (rechts), leerling van Het Zilverlicht, loopt zeven km naar school om geld in te zamelen voor Wensambulance. De burgemeester reikt haar een kinderlintje uit. © Dolph Cantrijn

Quinty (10) wandelt 7 kilometer naar school voor de wensambulance en houdt er een lintje aan over

WAALWIJK - Kilometers lopen voor het goede doel? Voor Quinty Verhoeven (10) is dat geen probleem. De 10-jarige uit Sprang-Capelle liep vrijdagochtend naar school als tegenprestatie van haar sponsoractie voor Stichting WensAmbulance. Op het schoolplein stond haar een grote verrassing te wachten. 

  1. Juriën Gaari komt bij RKC als winnaar uit gevecht met zichzelf
    PREMIUM

    Juriën Gaari komt bij RKC als winnaar uit gevecht met zichzelf

    Veel tijd is RKC Waalwijk niet gegund om stil te staan bij de doordeweekse nederlaag tegen buurman Willem II. ,,We waren onrustig aan de bal. Te slordig, waardoor we niet echt in de wedstrijd kwamen. Zondag tegen Heracles moet dat beter”, analyseert Juriën (Jur voor zijn collega’s) Gaari. In het voorbijgaan schudde hij Willem II-coach Fred Grim dinsdag na afloop de hand. ,,Ik heb hem gefeliciteerd. Jammer voor ons dat hij de drie punten heeft meegenomen.”